Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2009

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ατσικιωτών Λήμνου για το νέο έτος 2009 έγινε την 1η Φεβρουαρίου 2009, ημέρα Κυριακή, στην αίθουσα δεξιώσεων «ΜΕΣΟΓΕΙΑ», που βρίσκεται στο Πικέρμι, στο 20ο χιλιόμετρο της ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. Την ίδια μέρα έγιναν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου. Επίσης την ίδια ημέρα τιμήθηκαν 15 προσωπικότητες με πλακέτες, για την πολλαπλή προσφορά τους, κυρίως όμως την πνευματική, στο Σύλλογο Ατσικιωτών και στη Λήμνο γενικότερα. Τα άτομα που τιμήθηκαν ήταν τα ακόλουθα: Θεόδωρος Μπελίτσος, Ευαγγελία Μπουτλούκου - Βρεττάκη, Αριστείδης Τσοτρούδης, Χρήστος Καφαλτής, Γιάννης Κεχαγιάς, Παντελής Χατζηχαραλάμπους, Μιχάλης Καράβολας, Εύη Πέππα, Νίκος Χείλαρης, Χρήστος Τσιούτσιος, Τάσος Αντωνίνης, Κώστας Γιαννόπουλος, Αντώνης Καραγιάννης, Αντώνης Διακουμής, Ιωάννης Ψάρρας.
Παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά το βιβλίο που εξέδωσε ο Σύλλογος, με τίτλο: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΣΙΚΙΩΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥ". Στο βιβλίο περιλαμβάνονται οι τρεις ημερίδες που είχε διοργανώσει ο Σύλλογος, δηλαδή: Α) "Η Ατσική Λήμνου τιμά τα παιδιά της, Παναγιώτη Χαρανή, Τάσο Καψιδέλη, Γιάννη Φωτιάδη", Β) "Λήμνος, λευκή σαν το βαμβάκι της", Γ) "Λήμνος και μετανάστευση".
Ένα εκπληκτικό χορευτικό συγκρότημα, για το οποίο τη μέριμνα είχε η συγχωριανή μας καθηγήτρια φιλόλογος, Μαρία Βαγιάκου - Μουλαρά, χόρεψε Λημνιακούς χορούς και απωγείωσε τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων.
Η εκδήλωση ήταν από τις λαμπρότερες και πιο επιτυχημένες που πραγματοποίησε ποτέ ο Σύλλογος.Νίκος Χείλαρης
Παντελής Χατζηχαραλάμπους


Αριστείδης ΤσοτρούδηςΧρήστος Τσιούτσιος
Εύη Πέππα

Ευαγγελία Μπουτλούκου
Θόδωρος ΜπελίτσοςΧρήστος Καφαλτής

Αντώνης Καραγιάννης
Μιχάλης ΚαράβολαςΓιάννης ΚεχαγιάςΚώστας Γιαννόπουλος


Τάσος Αντωνίνης
Το βιβλίο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΣΙΚΙΩΤΩΝ ΛΗΜΝΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου